Friday, March 5, 2010

tazkirah pagi jumaat

hoyeaaahhh... hari ni dah jumaat. esok cuti.. mau balik banting. de kezen nak bertunang.. tapi siyes malas gile nak pegi. kejam ke ehh kalu tak pegi??

ooowwhh.. appoinment dengan doc semalam ok je. doc bagi ubat lagi. de best thing, tinggal lagi 1bulan je nak makan ubat yang mahal gilos tuu.. duit habis kat ubat je.. total2 untuk beberapa kali appoinment dah, saya telah menghabiskan lebih 2k...dalam mase 5bulan ni je.. hohooo.. ramai yang tanya kenapa saya selalu kena pegi jumpe doc. nanti de mase saya citekan kenapa saya selalu pegi jumpe doc. oohhh.. banyak hutang cite dah rasenye ni kan..

alamakkk... dah lambat la.. baru nak bagi tazkirah panjang sikit di pagi jumaat nan indah ni.. got to go.. kena standby nak masuk meeting.. daaaa....

2 comments:

fathullahHAKIM said...

amboi...sempat lg ih.ish2

cikezza said...

baru nak mule membebel baru perasan dh xckup mase plak...heeee...