Thursday, March 4, 2010

sedang bertarung dan berjuang

macam kat medan perang la pulak bertarung dan berjuang tu.. saya sedang berusaha siapkan keje yang memang dah lambat nak hantar ni. dan disebabkan saya lambat hantar, maka esok saya kena la menjawap dalam meeting. haaaammmbbiiiikkk... duagaan sungguh la minggu ni. malam tadi try siapkan kat rumah. tapi pc kat rumah kuar kaler2 pelangi pulak. nak buat gune lapy yang comel tu, macam boleh tambah rabun je saya nanti. kalau nak layan tenet ok la kat lapy comel tu.. hehehe...

dah la macam tak cukup masa nak siapkan keje, lepas lunch ni pulak de appointment dgn doc la pulak. ingatkan nak buat2 lupe je pegi minggu depan. tapi minggu depan pun saya kebizian dan tak de mase nak pegi jumpe doc... ooowwwhhh... letihnyeeeee...

cepat2.. nak siapkan keje lagi walaupun otak dah semakin tepu. dari pagi hanya sempat makan 2keping roti dan air suam saje sambil buat keje.. ok la.. entry kali ni cume nak bagitau pasal CODOK-CODOK tu je.. hahahhaa... kan dah janji nak bagitau maksudnye kan..

CODOK-CODOK = CUCUK + SODOK

maka terhasil la perkataan codok-codok tu.. kalu tak percaya, cuba anda sume sebut laju2 2 perkataan tu.. mesti jadi camtu gak.. ke korang lagi teruk...?? hahahaaa...

2 comments:

mudah said...

komputer comel tu...mmg leg buto mato...nak2 lagi buat kerja malam...asalan je komputer jd rainbow...sebenarnye nak tido..

masya said...

haha yg pekataan semalam tu pe plak???alahai lupe plak...ish...if x bley post...