Friday, March 26, 2010

Breakfast Ala-ala Minah Saleh

Selamat pagi kawan-kawan.. Lain macam je semangat pagi ni kan.. Biase la kalau dah hari jumaat. Maklum je la. Esok kan cuti. Tu yang semangat lebih je hari ni. Heee..

Berbalik kite kepada tajuk asal *macam pe je* ... yess uols.. Pagi ni saya breakfast ala-ala minah saleh. Jangan tak pecaya. Heheee.. Pagi-pagi lagi dah makan grilled chicken.. Confirm de yang terliur ni kang. Terus cepat-cepat nak pegi beli gak. Sebab tak nak bagi uols mengidam dengan lebih dahsyat lagi, takmo la letak pic grilled chicken yang sedaaaap sangat tu.. Saya kan baik hati.. Heheheee.. Sape2 nak join, meh la datang pantry kat tingkat 15 ni. Bangunan mana?? Pandai-pandai la uols cari. Bak kata bang nabil.. Lu pikir la sendiri..

Daaaa... I pegi makan dulu ekkk.. Hiksss..
*Tibe-tibe I pulak*

2 comments:

masya said...

eleh chick grilled mlm td tu...kome jgn terpedaya...weh roti u i makan...expired ari ni weh...ha lg 1...org 2 sedar dia nyampuk kite sembang mlm td...haha

d.i.m said...

ala letak la gambar, baru best....sy tau kat bangunan mana tgkat 15 tu, jap tggu sy ye...


hehehe