Wednesday, March 24, 2010

Misi Menuntut Hadiah

ohhHhoooooOOooo.. Baru teringat. 25 mac(esok) genap la 5tahun kami bersama. *ecehhh.. macam dah kahwin pulak*. Tak la. Genap 5tahun uncle law kenal saya. Nak tau kenapa camtu?? Sebab saya dah kenal dia 2tahun sebelum tu lagi. Tapi uncle law ni tak kenal pun saya mase tu.. Siankan.. Yela.. Zaman belajar dulu jadi budak comot. Tak comel. Petah lagi glemer macam uncle law. Asal nampak uncle law je mesti tengah dating dengan awek. Bertukar-tukar pulak tu *ehh tercerita pulak* Syhhh.. ni rahsia tau. Hahahaa..


Ni anniversary yang kedua dengan gelaran tunang. Harap-harap tahun depan dah jadi husben and wife pulak la *pesal gatal sangat ni* Untuk tahun ni tak harap pe2 hadiah pun dari uncle law *tipu* Tapi mane la tau kalau-kalau boleh dapat hadiah kan.. heheee.. Nak hadiah pe ekk *cepat bayangkan sambil pejam2 mata* Belanje makan.. makan.. makan.. karokk.. ehhh..



Kalau la boleh dapat kasut yang lebih selesa bagi memudahkan buah hati mu ni lari dari stesen komuter ke ofis dengan lebih laju nak kejar punch kad sebelum ding..dong..ding..dong.. *owwhh.. jangan bayangkan la* kalau tak, de la yang tiap bulan kene belikan kasut baru sebab tumit habis *ehh.. macam ugut pulak* Uncle law jangan pura-pura tak bace entry ni yee..

3 comments:

fathullahHAKIM said...

huhuhu..tersenyum2 bce ni tau..yela2.dari dulu nk blikan tp dh xde yg berkenan di hati.nk wt cmne kan.hihihi

fathullahHAKIM said...

SELAMAT ULANG TAHUN MUCUK...:)

cikezza said...

wish je..?? hdiah mane..??