Thursday, March 25, 2010

Pengumuman Khas Untuk Teman Baru

Mari rapat.. Mari rapat.. Nak mengumumkan kedatangan kawan baru nehh.. Tibe-tibe pagi ni perasan de sorang follower baru pulak.. d.i.m *baru tambah sorang pun dah nak kecoh macam pe je kan* Neway, selamat datang dan selamat membaca kat blog yang kadang-kadang banyak merapu ni ehhh.. Rase terharu tak tibe-tibe dapat publisiti murahan kat sini.. Hahahaa.. Suke betul dapat buli budak ni.

Tapi harus diingat... Follow, follow gak.. Bace, bace gak.. Komen, komen gak.. Ko jangan kecoh-kecoh gosipkan diri ni kat ofis dah la. Terlebih glemer kang. Cukupla dah glemer sekarang ni *kalau tak, takmo bawak pegi jalan-jalan 3hari 2malam lagi dah* Hahahhaa.. Takut tak??

Jangan amik serius ehhh.. Saya tak kisah pun kalau de sape2 nak komen-komen kat blog ni. Saya mengalu-alukan komen-komen dari uols sume. Kalau saya tak suke, baik saya private kan je blog ni. Tak pun, baik tak payah share ape2 cerita kat sini. Kan d.i.m kan..?? Heeeee...

2 comments:

d.i.m said...

betul incik ezza..
tenkiu very much 4 ur publisity, even kat blog ko yg ...tut heheee

ada 1 ayat tu mcm xbrapa sesuai diletakkan, mungkin agak kasar 'Cukupla dah glemer sekarang ni' hmmmm glemer ke??? konfius2

cikezza said...

yeayyyy... incik daniel tak dpat nk trme kenyataan nmpknye.. mstilah glemer.. hahaha..

eehh.. t'bgtau name plak..