Monday, April 26, 2010

Sape Nak Voucher RM100

goodie bag dari carlo rino


Ni cerita pasal fashion show lagi. Mase pegi fashion show hari tu setiap tetamu yang berdaftar dapat goodie bag dari carlo rino. Nak tengok pe isi dalam goodie bag ni??


isi perut goodie bag


Dapat voucher Carlo Rino RM50 tuu. Saya de satu, uncle law satu, dah dapat RM 100. Of cos la dapat kat saya semua voucher tu *hukuman sebab lupe bawak dslr* Lagipun Carlo Rino mane de barang untuk laki kan.. WehoooOOoo.. Selain tu, de gak catalog Carlo Rino Splendid Summer 2010. Yang bentuk gajah tu pulak key-chain Carlo Rino. Ok la kan datang fashion show ni. Berbaloi-baloi gak.

Tapi voucher tu mungkin saya akan bagi kat sape2 yang lebih berminat. Ada sape2 berminat nak voucher RM100 dari Carlo Rino tak?? Sebab saya tak de plan nak beli henbeg atau kasut dalam mase terdekat ni *sebenarnye takde bajet dan dah lebih berkenan kat sembonia dan guess* Lagi pun voucher tu valid sampai 9 mei 2010 ni je. So, kalau sape2 berminat, bagitau la.. Saya bagi ikhlas. Ni betul2. Bukan tipu2 punye. Serius!! Macam biase la, tinggalkan komen kat entry ni. Tak pun email kat ezzazila@yahoo.com dengan kadar segera tau.

Mase fashion show tu de gak acara cabutan bertuah. Hadiah yang disediakan pun tak kurang menarik. Tapi saya ni memang la bukan seorang yang betul2 bertuah kat cabutan bertuah. Memang jarang-jarang nak dapat. Melepas la sume hadiah2, henbeg2 free yang best tu kat tangan orang lain *kuciwa* Free kan. Sape tak nak..

2 comments:

EiDa_wAn!e said...

emonnnnnnnnnnnnnnnnnn..aper kata ko serah kan voucher tu kat aku sempena bezday aku 9 mei ni.....
baca la comment ni cpt mon.....
cpt la.....cepat la....cepat la......

EiDa_wAn!e said...

emonnnn......SEMBONIA di KLIA offer diskaun 50% beb!!!!!!