Wednesday, April 7, 2010

Dia Sedang Berjuang.. Semoga Berjaya

De seseorang sedang bertarung dan berjuang pagi ni. Awal pagi dah kebushh..kebushh mandi. Pukul 5 dah keluar rumah. Dari serdang menuju ke uitm jengka. Mungkin ketika ni tengah feeling2 jadi cikgu sambil pegang rotan ketuk2 meja. Heheee.. Gud luck untuk interview yang kali ke berape entah ni. Semoga dipermudahkan. Kalau di suruh buat gaya cikgu, buat je..kalau di suruh buat gaya prof, tiru je gaya MAK tu. Sonang ehh kan?? Hahaaa..

Teringat pulak mase hidup terumbang ambing cari keje dulu2. Nasib baik la tak seteruk dan sesusah mereka2 yang lain *walaupun agak teruk gak sebenarnya* Habis belajar disember 2006, saya hanya bergelar penganggur selama 2bulan saje. Tu pun memang saje nak rehat2 kat rumah habiskan stress final exam. Selepas 1bulan jadi penganggur, dah sasau cari keje. Saya memang tak boleh dok diam tak pegang duit. Susah wooo nak shopping.. Heheee.. Lepas tu, rezeki datang tanpa henti. Beberapa kali gak la merasa di interview sana sini. Dan beberape kali gak la melompat2 keje untuk dapatkan pe yang saya de hari ni.

2 comments:

MASYA said...

ehem2...sape makhluk tu ek??

cikezza said...

persoalannya d sni..adakah makhluk 2 sme dgn makhluk yg menjampi motor smlm tu?? hahahhaa...