Friday, April 30, 2010

Balik Kampung..Ooo..OOoo..Ooo..Balik Kampung

Sebelum nak membebel dengan lebih panjang lagi, saya nak mintak maaf dulu kalau blog saya ni kelihatan agak serabut,sepah-sepah dan semak. Saya pun macam serabut lagi tengok template yang baru ni. Masih belum sempurna sepenuhnya dan saya pun masih dalam proses cube menyesuaikan diri. Esok2 kang saya kemas ehh..

Esok nak balik banting, celebrate bezday mak. Hadiah dah beli minggu lepas. Esok tinggal nak beli kek je. Bende lain-lain sume dah prepare semalam. Tinggal angkut masuk kereta esok pagi. Actually bezday my mum adalah hari ahad, 02 Mei 2010. Tapi celebrate esok malam je. Sebab kalau siang sume pun busy. Lagipun saya ingat nak balik serdang pagi ahad. Pastu nak pergi nilai cari hiasan2 barang hantaran yang customer order. Tengok la kang camne. Macam tak patut pulak nak balik awal pagi.

Minggu depan mungkin agak busy. Kene all out siapkan barang2 hantaran yang customer order dalam mase 3hari je. Mungkin tak berkesempatan nak update blog. Haisshhooo.. Susah hati. Kene try gak curi2 mase update blog kejap.

K la.. Nak cakap ni je..

selamat hari pekerja - 01 Mei 2010

epy beday mak..epy beday kak mud - 02 Mei 2010
luv u mak..luv u kak mud..mmuahh..muahh..

and

selamat bercuti di hujung minggu..

2 comments:

Muaz Faris said...

jom balik kampung. jom link exchange.. letak link blog aku kat blog ini..
http://muazfaris.co.cc

d.i.m said...

memang berterabur....hahah sj nk bakar line