Tuesday, April 20, 2010

Perhatian!! Housemate Diperlukan!!


Salam dan hye uolss.. Sebelum tu nak ucapkan welcome and thanks kepada follower baru blog ni. Saya mengalu-alukan kedatangan kalian.. Selamat datang kepada anak jati, ezzan, tengkujuh, mikro_kokus dan axelida ke blog yang best ni.. Hahahaaa.. *mule nak merapu dan perasan dah* Saya pun sebenarnya masih baru dalam dunia blogging ni. Kalau de yang tak betul, harap anda semua tegur2 la ekkk.. Boleh membentuk 1 komuniti yang saling bantu membantu.. Cewaahhhh.. Ayat feeling2 jadi wakil rakyat dah ni. De gaya macam wakil rakyat tengah berkempen tak?? *sila pangkah saya* hahahhaa..

Ok. Full stop. Saya sedang mencari housemate. Sekiranya ada sesiapa yang berminat, boleh hubungi saya melalui email ezzazila@yahoo.com atau tinggalkan komen di entry ni dan saya akan hubungi anda kembali. Ianya adalah berkuatkuasa serta merta dan perlukan tindakan anda dalam kadar segera. Sedikit info berkaitan rumah adalah seperti berikut :

Rumah teres *berhadapan padang bola*

Terdapat 3 bilik dan 2 bilik air *1 bilik 2 orang*

Kedudukan rumah di taman sri serdang. Berhampiran dengan upm. Mudah untuk memperolehi pengangkutan awam seperti bas, teksi dan komuter *bagi yang tidak mempunyai kenderaan*

Berdekatan dengan kawasan kedai *kedai runcit, dobi, kedai makan dan pelbagai*

Banyak shopping2 complex berhampiran dengan rumah seperti alamanda, jusco balakong, jusco equin dan lain2.

Kadar sewa yang di kenakan : RM100 seorang (RM600 sebulan) Tiada caj deposit rumah dan api air yang di kenakan.

Bagi anda yang berminat, hanya perlu datang bersama kelengkapan diri sahaja *kain baju dan lain2* Katil,tilam dan almari semua telah tersedia.

Ciri-ciri housemate yang diperlukan : biarlah seorang yang jujur dan ikhlas *hanya anda yang boleh menilai diri anda*

Kami memerlukan 2 ORANG HOUSEMATE PEREMPUAN BERAGAMA ISLAM

Sekian, terima kasih. Siapa yang berminat, sila respon entry ini dengan kadar segera!!!

6 comments:

d.i.m said...

nasib highlightkan merah...baru igt nk tanya incik
boleh ke sy join...kohkohkoh

cikezza said...

nk join ke??blh gak..tido luar dgn wewe..dlm rmh wewe.. tau sape wewe?? wewe tu kucing kami..hehehehe..

EiDa_wAn!e said...

aku nak.....tapi tidakah serdang itu jauh dgn KLIA.....kalu nk jadikan umah transit jer mooollleeeeyyyy tak???? hihhhhiiiiii.....seyes ni....

jawab cik salmah!!!!

cikezza said...

cik wanie tanya cik salmah jawab..

umah transit cmne yg d mksudkan tu??adakah d kala senggang d hujung mggu..waahhh..bahasa melambangkn bngse.. nnt pe2 hal i calling2 u...

EiDa_wAn!e said...

di kala malam bulan mengambang....

dikala terkeluar mlm...

terbalik kan lambat....

tertakut nak balik umah....

sbb sekarang.....TERRRRbyk aktiviti di area shah alam....rawang....sg buloh....huhuhu....

cikezza said...

xkisah ke kne byar sewa rege sme mcm penghuni tetap..

alaaa..kalu xpn, dtg tmpang tido rmh pn xpe..ble2 mse je blh..ktorang xde hal la...