Tuesday, July 13, 2010

Darkroom Photogedix Session

Rata2 semua pun dah tau i-city adalah bandar bercahaya, kawasan yang dilimpahi dengan lampu yang berwarna-warni. Sape yang tak pandai bermain dengan teknik pencahyaan kat sini, memang susah nak dapatkan pic yang terbaekk.. Kang kejap2 de yang golap2 muka. Tak pun muka dah terang bercahaya sesuci bidadari, pic kawasan sekeliling pulak golap2. Dah tak nampak macam berada kat i-city. Terus tensi2.. Grrrr..

Ecehhh.. macam nak bagi kelas teknik2 pencahayaan je kan. Saya sendiri pun tak terer tang teknik2 tu. Yang saya tau, bagi pose terbaekkkk je. Hikhikkk.. Boleh bayangkan camne kawasan yang penuh bercahaya warna-warni boleh jadi ala2 photo studio darkroom?? Sape nak tau teknik2 tu, sila la tanye kat uncle law sendiri. Juz wanna share some of pic photogedix kat i-city.. Lets enjoyy~~


owhhh.. luv dis pic.. really smart.. gud job!!


alololooo.. aksi manje dari masya


macam feeling2 jadi dj radio je. siap letak2 tangan kat telinge. sebenarnye saje nak fokus kat cekak atas kepala tu jee.. owwhhh drumstick ku..mencikkk~~~


syomeell.. bayang2 spect kat muke masya nampak macam dia de kening ala2 samurai dah.. istana takeshii!!! hikhikkk..


'teknik pose bengkok2 sakit pinggang'.. kak nat cakap macam kanak2 tak cukup umur main cekak telinge minie mouse. tak kisah.. nak posing2 dengan cekak telinga minie mouse gak..

and for de last one.. pic yang paling saya sukeee.. terbaekk laaa..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

luv dis pic sooo much.. really2 smart.. well done dear.. i'm loving it..!! uii.. menggalahnye aii


p/s : lepas ni jom try buat whiteroom photogedix session pulak.. ehhh.. dah macam nak buat pre wedding photoshoot je kan

2 comments:

d.i.m said...

Tau np cik ezza suka gambar yg last tu, selain kameraman did a good job,
cik ezza nmpk kuruskan....hahahha

cik3zza said...

aiiyyooo...cpt je komen
macam tau2 je kan.. btlla tu slh 1 sbb knp suke pic last tu..look soo slim. hakhakk..

tp de sbb yg xnmpk sgt.. sbb tgn nmpk gebu2 skit. mklum leee.. pipi je gebu slame ni. part lain sume tulang2 je. tu yg over suke ble nmpk gebu2 tu..lalalaa~~~