Thursday, July 29, 2010

Cute Miut Photox @ Wedd Marlia

@ wedding MARLIA a.k.a Along Ya

Okehhh.. Ini adalah cerita lama. Serius lama. Tak tipu. Majlis 27 jun hari tu. Sebulan dah terperam. Hihiii.. Entah2 pengantin tu pun dah peknen.tettttt... Tak tanye pulak dah ke belum?? Along ya.. dah ke belum?? Cukup!! Jangan busybody lebih2 macam mak nenek.

Best sangat2 dapat jumpe mereka2 yang sentiasa weng. Bile mau MATANG wehh?? Asal jumpe je semua pun jadi kanak2 riang. Bayangla.. atas stage depan pelamin pun boleh main2 lagi. Tapi memang enjoyla layan diorang2 ni. Tu yang selalu rindu sangat2 kat diorang. Nasibla sekarang ni masing2 dah jauh. Jarang2 je dapat jumpe. Kalau tak, rase2nye mesti selalu je la kitorang ni sesat nak cari jalan balik..*asal balik rumah lewat pagi je selalu bagi alasan sesat cari jalan yang benar..hihiiii*

Gambar bersama pengantin tak banyak mana pun. Selebihnya adalah aksi gedik kami bersama. Cume masa sesi photogedix tu de yang dah balik. So memang balik2 muka kami bertiga je la..*tu la ieka, orang suruh tunggu tamoo* Sesi photogedix kali ni kami bawak 2 personal photog. Tu yang lagi syok posing maut tu. Kalah pengantin wehh.. Pengantin pun pakai 1 je OP. Kehhh.. Jom intai2 photogedix bersama insan2 gedik tersayang..

aaa....gusip2 liar ekkk... not gud.. not gud..

pose over gedik

ceynuk + man.. lepas raya ni kan?? jadi ke??

Aksi gedik sebelum pulang.. Tak puas la wehh jumpe korang kejap sangat!!!





ceynuk main tipu. pandang kemera lain. nanti mata juling padan muke. hahahaa..

Suke sangat bile dengar de member2 kahwin. Bukan pe. Masa ni la dapat jumpe semua member2 lama. Boleh gosip2..ngumpat2.. Ehhh..takkk. Tu acara sampingan je. Yang best tu sebab masa ni je la dapat bersua muka. Dapat layan kepala weng masing2. Tapi nampaknya pasni makin bekurang la korum. Dah ramai yang kahwin. Nasib badan. Umur makin meningkat, memang la dah ramai member2 yang kahwin. Tu la lumrah hidup yang kita kene lalui. Kan??? Pe2 pun, harap2 korang semua sentiasa bahagia bersama insan yang tersayang..


3 comments:

EiDa_wAn!e said...

ehehehheee...sukenyerrrrr tgk pic2 ni...so cute....!!!!

** mmg photo gedix abesss **

ceynuk + man..lepas raya?? InsyaAllah....doa2kan kami yer....<3<3

nice pic emon!!!

EiDa_wAn!e said...

saya suka gambar & posting ini...hikhikhik...

cik3zza said...

comelkan pic2 gedik kite ni.. nnt jmpe blh pose lg dan lg dan lagiiii..

insyaallah kte jmpe mse mjlis buke puase nnt..