Tuesday, May 25, 2010

Si Kecik Yang Syomeell

baby aina


Hye auntie2 and uncle2 semua.. Nama saya baby aina. Sume orang cakap saya syomelll.. Pipi bambam.. Mate boolat.. Muke macam amoi.. Sume orang suke cubit2 pipi saya, kiss2 pipi saya.. Saya suke amik gambar.. Saya pandai posing depan kemera. Kalau tengah nangis pun boleh diam kejap untuk bagi pose yang terbaik. Mama saya suke toncet2kan rambut saya macam samurai. Pakaikan gaun cantik2 macam princess. Tapi saya suke.. Sebab sume orang cakap saya syomell..

Ni bukan anak saya ehhh.. Jangan salah faham pulak. Sabtu hari tu temankan kak mud pegi majlis kahwin kawan dia kat kuala pilah. Baby aina ni anak buah kepada pengantin perempuan tu. Berapa kali try2 nak dukung dia, akhirnya dia nak gak ikut kami. Tu pun kami umpan dengan kemera. Kalau tak, asyik nak berdukung dengan mak dia je. Geram je tau tengok budak kecik niii.. Pandai macam dah besar. Asal snap2 pic je, cepat je tangan dia capai kemera nak tengok gambar dia sendiri. Macam lagi banyak gambar baby aina je dari gambar pengantin hari tu. Haaaisssshhh.. Kamu sangat comel la budak kecikk..


baby aina nak amik gambar akak ezza yang comel ni ekkk


baby aina dengan auntie mudah dan auntie masya.. tak aci woo.. gambar baby aina dengan akak ezza yang comel ni takde pun


ecehhh.. macam sedondon pulak baju baby aina dengan auntie mudah ni *kak mud dah macam mak2 budak la*


aaaa...tamoo dengan auntie mudah *kak mud pun over posing kalah baby aina*


p/s : tengok tangan baby aina. tak lepas pegang kemera. dok belek gambar dia sendiri

1 comment:

d.i.m said...

cepat la kawin cik ezza, boleh dpt baby comel mcm baby aina ni....