Wednesday, May 12, 2010

Epy Belated Beday Ceynuk's




~~epy beday to you..epy beday to you..epy beday to ceynuk cayang..epy beday to you~~



Epy belated beday ceynuk.. Sory la entry ni lambat sikit *konon-konon busy memanjang* Tapi tak pe kan?? Aii dah wish kt PM kan 09 Mei ari tu.. SEMOGA PANJANG UMUR DAN MURAH REZEKI.. MAY GOD BLESS U.. Tamoo sedih2 tau.. Sebab ko dah jadi auntie, ko dah tua tauuu.. Dah tua2 ni tak boleh sedih2. Nanti makin nampak tua muke tu. Senyum dan ceria selalu.. Ingat lagikan pesan cikgu suraya tu..



gambar tahun lepas. mase ni aii masih tembam lagi. sekarang dah underweigth woo..


Macam tak percaya kan kite dah semakin dewasa. Rase macam baru semalam je kite tinggalkan alam persekolahan. Rase macam baru semalam je kite gurau2 sende, kite gaduh2 manje. Dah lame sume tu berlalu kan. Sedar tak sedar, dah 8tahun kite tinggalkan sume tu. Walaupun sekarang ni masing2 dah dengan haluan masing2, jarang2 dapat jumpe, tapi ko tetap de dalam hati ni. Engkau la kawan terbaik yang pernah aku de. Engkau la orang yang layak digelar sahabat. Yang selalu ada mase susah, mase senang, mase sedih dan mase gembira. Engkau gak yang selalu standby kredit banyak2 mase aii tengah sedih *dok layan sms kan* Maaf andai selalu terlupekan ko di mase aii senang. Tak pun tak dapat berada bersama di mase ko susah *ko sound je beb..aii takde hal..takde touching punyee*


Engkau la sahabat yang paling saya sayang.. Engkau la IDAWARNI IBRAHIM a.k.a CEYNUK'S.. sayang sangat2.. mmuaahhh..mmuuaahhh..mmuuaaahh..


ceynuk..murn..and me a.k.a budak comel *pengsan*



ezza, murn, ceynuk and lia.. sayang korang sume..rindu gile la wehhh



p/s : minggu ni aii balik kampung. ko keje ke nuk?? lepak jommm.. ko belanje..



3 comments:

d.i.m said...

epy belated besday gak....hehehe
sy dim***ooopppss terpromote lak kt entry ezza ni

cik3zza said...

ecewahhhh..gataii ekk danial..

EiDa_wAn!e said...

emonnn......huuuu...ter-tears laks ni....sday giler aku baca entry post ko ni....

huuuuuu....sgt tak sangka....

thanks beb sbb ingat....

baru terbaca entry ni ari ni...tu pun sbb junior aku buka blog ko....hihihi....

aku tak tau nk ckp aper....aku sday + terharu baca post iniiiii.....

aku cuba utk jd lebih baik thun ni...da ader azam baru lps bezday yg "double" thn ni....hihih....

doakan aku sgt bahagia ngn man...ihihihiii...