Wednesday, May 19, 2010

Cleaning in Progress



maaf ye nakk.. makcik nak mengemas ni.. *macam bibik cleaner pulak rase*


Dah kene sound dengan member2 suruh update blog, baru la terhegeh-hegeh nak buat entry. Hahaa.. Maafla ye kawan-kawan. Agak busy pulak lately ni. Dah lame rasenye tak dapat rehat golek2 depan tv dan bergurau senda bermanje2 dengan budak2 425 tu sambil layan fb dan blog. Asal saya sampai rumah je rumah dah gelap, masing-masing dah tido. Alahaiii..

Thanks gak la kat member2 yang sound tu. Korang ternanti-nanti gak entry yang mengarut dan merapu dari saya ni ekkk.. *gile perasan okee*

Demi korang, hari ni saya dah cari penyapu dan vacum nak bersihkan blog yang dah hampir nak bersawang ni.. Heheee..




nak buat bantai korang pun ok gak ni.. sape budak nakal??nak try?? heee...



tak puas bantai dengan penyapu lidi, sedut dengan vacum pun ok gak kan.. Hahaaa..



p/s : pics adalah ihsan dari gugel

1 comment:

EiDa_wAn!e said...

jumaat ni aku dtg tlg ko kemas.......yeee....tu pun kalu kiter balik mlm tu tak kepenatan....hikhikhikhikkkk...