Friday, May 7, 2010

Sepi Hati Terjadi Lagi

SEPI - Yuni Shara

Sepi hati terjadi lagi
Mungkin sampai mati aku sepi
Biar senyum hadir di hariku
namun ini hanya ada di bibir
di bibir saja

Aku ini yang bisa mengerti
walaupun yang lain mau mengerti
Namun berat beban hidupku
biarkan saja
Biar saja hanya ku yang tahu

Sejarah cinta dan hidupku
penuh duri dan banyak ranjau
Butuh kesabaran yang penuh
untuk tetap ku berdiri

Oh.. ada saatnya ku bicara
bila hatiku telah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
aku tetap diam

Woo.. sejarah cinta dan hidupku
penuh duri dan banyak ranjau
butuh kesabaran yang penuh
untuk tetap ku berdiri

Oh.. ada saatnya ku bicara
bila hatiku telah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
aku tetap diam


Di kala mood tengah tak berape nak betul, suke layan lagu ni. Sedih.. Maaf sekali lagi sume.. Bagi saya masa untuk kembali menjadi ezza yang dulu yang kuat merapu dan suke menyakat. Ezza yang suke ketawa, suke tersenyum bajet muke comel. Esok2 saya dah ok, sumenye akan kembali seperti keadaan sediakala. Saya rindukan hidup yang ceria dan gembira seperti hari-hari yang lepas. Bergelak ketawa seperti tiada duka.

4 comments:

mudah said...

org kata..gelak2 limau manis..gelak2 nak menangis...bersederhana ok..layan yer perasaan ko sekarang...

d.i.m said...

'bajet muka comel' petikan dr ayat anda tu agaknya mcm betul je, hehehhe

Muaz Faris said...

smart jugak lah... teruskan ber'perasaan'
thanks sebab letak link saya kat sini..

cik3zza said...

kak mud : layan perasaan kjap je pn

danial : knp la ko ni dengki sgt danialllllll..

muaz : thanks jugak utk kamuuu..