Thursday, June 10, 2010

Peram Sampai Masam

Saya baru tau kewujudan gambar2 ni. De la makhluk tuhan yang paling seksi tu peram dalam pc dia lame2 *seksi ke??*. Dah hampir setahun dia peram. ‘Nak buat pekasam ehh..?? ke nak buat tenung2 di kala rindu-rinduan?? Kalau ye pun cari la pic aii yang syomelll2 sikit..’ Hahaha…

Kalau tak pegi menyibuk dan menyemak kat ofis kak nora hari tu, memang tak tau la pasal gambar ni. Tibe2 je tokei gambar yang pura2 tak bersalah tu tunjuk gambar2 kat pc dia. Aiiyyoooo.. sentap gak la sekejap. Malu wehhh.. Banyak gak la gambar2 aksi poyo yang mengarut. Ni la gara2 pantang nampak kemera pastu posing2 tak sedar diri. Dan disebabkan mase tu kulit muke saya de masalah *baru awal2 treatment kat nathan skin & laser centre* dah tau dah mesti gambar tak comel, so saya takde la sibuk2 nak cari gambar2 tu sume. Takde pun sibuk tanye sape punye kemera. Dah hampir setahun berlalu, baru la tau sape punye kemera. Pastu malu sendiri. Padankan muke… Huhuuuu..

Meh layankan pics yang dah kene peram hampir setahun tu..


pic ni je yang saya pernah tengok kt fb.. *yazid nampak slim dowwwhh posing sebelah danial*



ni la antara gambar yang kene peram dengan budak masyam tu.. geram jeee..



antara gambar poyo danial menyibukkk.. lalalaa..



kan saya dah kata tadi.. saya banyak buat aksi poyo..


Ni dalang2 yang peram gambar.. Hahaaa.. tokei gambar dan owner kemera adalah mamat yang kecik di sebelah kiri tu ehh *yazid saje posing sebelah danial nak bagi dia nampak kecik.. padahalll..* mamat yang badan besar terlebih tinggi tu pulak tukang tangkap gambar semase kejadian.. *wehh danialll.. kembang kempis la tu gambar dia kuar kat blog ezza.. ko curi siap la.. ezza dah letak watermark.. jangan berani2 nak crop ehh.. dushh!!*



Sebenarnya nak buat entry lain dulu. Tapi di sebabkan malam tadi transfer pics dari pc ke pendrive dalam keadaan mamai, makanya pics tu pun dah tersalah masuk pendrive lain. Pengajarannye.. sila jangan gelojoh cucuk pendrive banyak2.. Pastu dah la same bentuk rupa fizikal, name pun same. Tu yang boleh tersilap masuk pendrive tu.. Mamai betulll..

1 comment:

d.i.m said...

ni apa ni, upload gambar tanpa kebenaran, kekek
siankan baru dpt ke gambar ni, kesian2