Friday, June 11, 2010

6 Bulan Pertama 2010

Semalam petang balik dari keje sempat dengar sembang petang dengan wak kiran kat hot FM. Tajuk yang dibincangkan agak menarik. Dan dah lame pun terfikir nak buat entry pasal bende ni. Tertunai ke azam2 uols untuk 6bulan pertama 2010 ni??

Azam saya tahun ni adalah azam dari tahun2 lepas yang masih tak tertunai lagi. Kalau de yang dah tertunai pun macam masih belum berada di tahap yang boleh saya katakan untuk berpuas hati. Azam saya biase2 je. Takde la gempak mane sangat pun..

  1. Nak kurus *tapi tamoo diet*- dah berjaya turunkan berat badan. tapi ter'underweight' pulak. kene naikan sikit bagi stabil.
  2. Nak cantik - hahaa.. tiap2 tahun pun azam yang same.. nak cantik dan nak kurus. muke dah semakin ok sekarang ni lepas makan antibiotik yang banyak2 tu.
  3. Nak naik pangkat - dah apply keje sane sini tapi masih belum de rezeki. kene sambung belajar lagi kuttt.. terus jadi boss..
  4. Nak sambung belajar - asyik nanti..nanti...dan nanti.. sampai bile daaa..

Biase2 je kan azam saya. Tiap tahun pun ulang2 bende yang sama. Heheee.. Tapi de satu bende yang saya nak beli dari tahun2 yang sudah tapi sampai hari ni tak dapat2.. Tahun ni tak tau la boleh dapat ke tak. Macam dah berbelah bagi pulak sekarang ni. Nak tau pe...??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ni la dia bendenye.. Playstation Portable (PSP)..

Rase macam best je kalau de dapat bende ni. Sambil boring2 tunggu atau teman orang buat keje, main bowling, main futsal, karok, boleh layan game. Dalam perjalanan jalan jauh2, boleh layan game, layan tenet.. Lame gile dah aim PSP ni.. sampai sekarang pun tak beli lagi. Asal nak beli je mesti pikir 'kehendak ke keperluan.. kehendak ke keperluan??' huhuuuu.. Tapi sekarang ni rase2 macam nak sambar bende lain dulu la.. Nak tau pe pulak??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

laptop acer ferrari one 200.. Merah menyala wehhh.. Cun gile rase..


Entah bile la kan boleh dapat. Entah sempat ke tak. De lagi tak sampai 6bulan je lagi. Agak2 tak dapat kang, fowardkan je la azam ni ke tahun depan pulak.. Hahaa.. Kalau sape2 de rase2 nak belikan saya hadiah bezday, dah tau kan nak bagi pe untuk tahun ni.. Bezday saya tak lame dah pun.. Menghitung hari dah je ni.. Lalalalaaaa~~~


p/s : pics kredit to wak gugel

3 comments:

d.i.m said...

azam hanya tinggal kenangan....

klik sini juga

EiDa_wAn!e said...

woit...
ade member aku nk jual PSP kaler PINK....rm 450 ker rm500....

kalu mau kasik roger aku...

adiah2 bezday tak dpt!!! hahahahah~

cik3zza said...

nukkk.. jgnla ko gode2 aku.. tgh kuatkan iman nak smbar yg 2nd pic tu dlu.. pastu bru smbar pic yg ats tu plak.. huhuuuu.. angan2 terbaeeekkk..