Tuesday, June 15, 2010

Hipp..hiipp..hureyy... Saya Menang Motoo

Semalam dapat email dari digi. Email pasal Digi So Easy To Be Famous Winners Announcement. Ni dah kire kes lawan tokei la ni.. Saya yang join contest, tibe2 orang lain pulak yang glemer. Mane aci kan tibe2 muke orang lain pulak yang dijaja jadi model iklan. Nak marah ni.. nak marah ni.. Tibe2 nak ngamuk tak tentu pasal pulak kan. Nak tau pasal pe??


tibe2 muka mamat ni pulak yang menang.. 'muka jawa awak tu de value nampak yanggg'


Bukan uncle law pun yang join contest ni ehh.. Saya yang join. Muka je muka dia. Nama peserta tetapla nama saya. Konon2 nak dajalkan dia hari tu. Tu yang tepek muke dia tu. Gelak guling2 saya tengok vidstar dia ni banyak2 kali. Muke tak boleh blah. Tapi tak sangke la pulak boleh jadi top 10. Tak pasal2 uncle law jadi star role iklan Digi kat blog2 pasni. Kalau nasib baik silap2 jadi star role iklan Digi kat tv pulak.. Ciss sungguh la.. Kalau tau hari tu, baik tepek muke sendiri je. Aii kan gile glemer.. Aii rela je kalau disuruh jadi momok kuning tu pun..

Hari tu saya de join gak untuk photostar. Letak muke sendiri. Tapi tak menang la pulak yang tu. Mesti sebab gambar tak clear kutt.. Pandai2 pegi resize gambar tu. Pastu dah jadi blur2. Padan la tak menang kan..*ayat2 orang tak dapat terima hakikat muke takde potensi jadi model* Nak tengok gambar yang di pertaruhkan untuk photostar??


ilham dari gambar mulut ikan emas comel kami ni.. menjadi...

*
*
*
*
*
*
*
*

begini.. ni la dia.. blur je kan gambar2 ni.. 'kak mud & masya.. kite tak menang la kali ni.. aksi mulut ikan emas kite tu kurang hottt la..' Hahahaaa..

5 comments:

fathullahHAKIM said...

glamourla muke jawe pasni.hahaha

EiDa_wAn!e said...

eeeiiii...aper pasal muka anak jawe tu yg menang...tak sesuaiii...hahahahhaha.....

mudah said...

eleh..yang cakap tu ..jawa tempe...x kan hilang jawa kat muka bumi...hehehhe

d.i.m said...

hahaha comey2....(**ayat bodek)
xpa lain kali boleh try lagi...


Nak lagi, klik la sini....Jangan lupa komen ye, Terima Kasih

cik3zza said...

hahaaa.. muka jawa pun xpela. asal nama peserta tu nama aii sudeeyyy..