Wednesday, July 13, 2011

Nak Fit Punya Pasal

di manakah saya?? tettttt..

Petang ni skip pegi swimming. Dan semestinya FH pun tak keluar pegi kayuh basikal malam ni. Member tu awal-awal lagi dah sound..'rabu malam takmo keluar ehhh.. nak tengok bola..' Haisshhh.. Macam mana nak fit ni. Tak boleh jadi. Tak boleh jadi.. Kene pikirkan sesuatu nampaknya..

budak yang pandai memujuk rayu nak beli basikal

Kalau pegi swimming, boleh la pegi together2 dengan FH. Tapi kalau dia pegi kayuh basikal, takde la saya dapat join. Dah basikal pun 1 je. Kot nak berdukung bagai kang de pulak pakcik yang semput nak kayuh. Dahla jauh dorang2 ni pegi kayuh basikal. Kayuhan lenguh lutut katanya.. Haaaaa... Semputttt.. Kot semput. Kot basikal tu patah 2 kang. Buat naya je..

6 comments:

apex said...

sauna kat 425 pun ok gak....hakhakhak....kipas kat depan tu terbakor......hehehe

cik3zza said...

sikit hari lagi bukan kata kipas.. dengan rumah tu sekali kot terbakor.. pe punye tuan rumah daa..

WillBemrs said...

swim...swim... i pn ske swim... n sgt cpt leh lost weight ;)

cik3zza said...

kan..kannn.. sy pn rase cmtu.. fakta mengatakan dgn berenang blh bakar lbh byk kalori kan..

EiDa_wAn!e said...

rajin tak aku ni nak blajar swimming ek ?? hikhik :P

cik3zza said...

Puan EiDa_wAn!e, ianya menyeronokkan.. meh la try..