Wednesday, July 13, 2011

Live Arsenal vs Malaysia XI

Saya tengah jadi pengulas bola sepak perlawanan antara Arsenal dan Malaysia. Pengulas sukan yang banyak gelak sebab tengok aksi-aksi FH tengok bola kali ni. Dengan penuh yakin kononya malam ni ada siaran langsung kat asteruk. Siap dah sound awal-awal tamoo keluar pegi mana-mana malam ni. Sekali tepat pukl 9 tadi tekan-tekan remote, haaaa.. Nan hadooo siaran langsung. Frust mamat tu hentak-hentak kaki. Hahahaaa.. Lawak betul. Habis semua channel dia terjah.

Tak putus asa lagi tu. Gigih cari kat tenet pulak. Sekali jumpe pulak daaa.. Melompat-lompat seronok bukan main lagi. Tak nak kalah tu. Tak mian la tengok kat monitor pc. Dia tale terus kat tv. Baru puas tengok. Dah syok-syok baring amik feel tengok bola, suara pengulas, suara tukang sorak jelas dengar, sekali pemain pause je pulak. Dah macam tengok kartun pulak rasanya. Mamat tu dah hentak-hentak kaki tenet slow plak.

Huiii.. Mamat tu bangun pulak lagi. Kali ni tukar berudben pulak. Tadi celcom. Ni try pakai maxis pulak. Bajet lagi laju la tu. Kalau boleh gabung 2 berudben tu, mau dia buat gak kang.. Hihiii.. Dah hentak-hentak tikus pulak tu.. Rilek bro~~

Kelakar jugak kan tengok ragam orang tengok bola ni. Tapi lagi lawak kot tengok perlawanan bola live kat tenet ni. Bukan pe. Saya tengok dah macam de banyak casper je kat tengah padang tu. Tenet slow kan. So dia macam ter'pause' je la. So nampak pemain-pemain tu macam bayang-bayang je. Tu yang macam casper tu. FH pelik je tengok saya tengok bola sambil gelak-gelak. Saya selambe je cakap, 'tengokla tu.. Masing-masing bawak casper..patutla selama ni hebat je main bola..' hahahaaa..

Ehhhh.. Dah habis separuh masa pertama. FH sibukla tu nak buat ulasan kat fb.. Hihiii..

4 comments:

EiDa_wAn!e said...

jahat ar ko ... sian mamat tu ... tertonggeng terbalik nak tgk bola ... hahahahaaaa ....

cik3zza said...

ehhh.. mane de jahat.. ni siap bagi sokongan padu tauuu.. :)

Dim Benihana said...

Macma sama je,
bencilah..time serang je sangkut..
janji dt tgk..

cik3zza said...

danial : ehhh.. bkn pegi tgk kt stadium ke??