Monday, February 28, 2011

Jeles Dalam Diam

Gara-gara entry INI, de orang jeles rupenye. Hikhikkk.. Lawak la. Jeles dalam diam. Tiba-tiba je suprise2 pastu kene paksa-paksa suruh terima. Ecehhhh.. Padahal dalam hati suka yang teramat. Jeles la lagi.. jeles la lagi..


Alasan FH pilih yang limited edition sebab tak nak bagi saya terjumpe orang lain yang sama jam. Pastu feeling gedik2 dalam komuter senyum2 dalam hati. Hahaha.. Lawak betul la. Limited edition pun boleh jumpe yang sama gak pe. De 2000pcs kan. Dan saya pemilik yang ke 784.

Huiiii.. geli-geli tangan nak pakai jam baru. Tapi awal2 dah kene sound..'canot..canot..canottt..!!! Ni nak letak atas dulang hantaran tauuu. Semua dia nak test awal2'.. Elehhhh.. dia pun sama je. Bluweeekkk!!

5 comments:

Dim Benihana said...

adehh bestnya,

elle's laaa~ said...

heee... best nye dapat yg limited edition... lucky u babe :)

Norhayati Rostam said...

Bestnye!

FH said...

Kne pakse baru bole dpt ye.hehehe

cik3zza said...

dpt b'sebab.. kalau saje suke2 mmang xde la nk dpt cmni.