Friday, March 11, 2011

Saya nakkan Bridesmaid

Lama tak update blog. Mood tak ok hari tu. Malas tulis blog sebab takut berbakul2 je makian, kesedihan, luahan perasaan.. haihhh.. Macam-macam la..

Bridesmaid. Tu lagi 1 hal. Hari tu angan-angan nak de bridesmaid. Dah kenalpasti sape sasaran untuk di pilih jadi bridesmaid. Dah bayang nak buat camne. Bajet nak buat suprise last minit bagi kad. “Will you be my bridesmaid”. Pastu angan-angan nak beli baju siap-siap untuk diorang. Tinggal tunggu dan datang majlis pakai cantik-cantik je nanti. Hehhhh... Angan-angan kan. Semuanya boleh jadi tersangat indah.

saya nak camni. tapi tidakla seksi begini.. tapi apakan dayaaaa...

Sumber imej : google

Konon nak suprise la sangat kan. Sekali diri sendiri yang kene suprise. Nasib badan. Elok tengah angan-angan nak pilih baju yang camne untuk bridesmaid pakai nanti, dapat call.. 'owhhhh.. kitorang de exam la on that day..' Stress kejap masa tu. Tertekan wehhh. Sebab dan penuh dengan angan-angan yang indah kan sebelum tu. Sekaliiii.. nan hadooo.. Redha jela. Lupekan je angan-angan tu.


Sebenarnya dah plan awal2 nak suruh zura bawak geng-geng dari kuantan nun datang jadi bridesmaid. Dah plan nak comelkan anak-anak dara orang pakai gaun seksi meksi. Sekali korang exam la pulak adik-adik oiiiii.. Bukan kata bridesmiad je takde. Silap2 kang time majlis dengan zura tu sekali takde. Nak buat cmne kan. U dorang tu pelik2 je jadual. Suke sangat lain2 dari U lain. Tau la international. Pelik2 je. Dah elak2 pun terkena gak minggu exam masa majlis nanti. So kene siapkan jawapan dari sekarang sebab confirm de orang akan tanya.. 'eehhh.. zura takde.. laaa..kenapa buat tarikh ni kalau tau dia takde..' Ok. Nak rakam jawapan siap2. Supaya kalau de je orang tanya, terus cepat2 tekan button 'play' kat voice recorder. Pengantin nak control ayu. Risau2 kalau jawab soalan yang sama 44kali terus de pengantin jawap dengan jegil mata tunjuk 4 batang gigi taring. Mau??

p/s : adik-adik sekalian, kalau korang ok je nak jadi bridesmaid, sound akak awal-awal ehh.. on de dot i pegi beli gaun seksi meksi untuk uols.. ehhh.. takkk.. jubah la.. ehhh.. bukan jugak.. Rahsia dulu la.. Nak baju cantik tak?? (cubaan untuk menggoda dan menggula2kan budak-budak tidak berdosa itu)

1 month 4 days to go~~~ 36 hari lagi?? gulllpppp..

4 comments:

EiDa_wAn!e said...

aku moley jadik bridesmaid ko tak ? aku pun comel dan muda lagi hapeee :D

EiDa_wAn!e said...

best nyer kan tgk tickers tu makin dekat ngn tarikh ...

tapi takut nya pun ..... nauzubillah ... o.0

cik3zza said...

wat?? r u serius?? jgn bg harapan pelsu plisss.. nnt i kuciwa lg.. dh nk cenyum2 soookaaa dh ni..

hurrmmm.. takut dan makin stress.. grrr... seram!!

EiDa_wAn!e said...

bg la tarikh anda yg sebenar2 nya ? sila la bg tau hakuuu .. bleh aku adjust coootiiii kalu aku kijerrr ...