Friday, February 18, 2011

Hantaran Hunting

Semalam petang baru hegeh2 nak sambung cari barang hantaran yang sepatutnya dah lama setel. Tu pun FH kekeliruan dan ketamakkan tak tau nak pilih pe. Padahal list hantaran awal2 lagi dah buat. Pastu last minit camni nak tukar macam2 benda. Boboy keliru katanya. Lempang~~~

ketamakkan ketara.. nama orang lain kene blur2kan. nanti kene marah.. takuttt :)

Last2 dapat gak la pe yang dia nak. Tu pun dah rambang2 mata semua dia nak try. Olololoooo.. Senyum je tau bila dah dapat. Senyum2 malu. Gedik betul. Nak tau pe yang dia pilih??

jam tissot

Ehhh.. jam dia takde pulak. Bekas kosong je. Tak suprise la nanti kalau dah tunjuk awal2. Terpakse la FH lupekan dulu galaxy tab ke, ipad ke, blackberry ke, nikon d7000 sume tu dulu. Tunggu rezeki asb lain tahun. Hahaha.. Matikla kalau dia tuntut ni kang.

2 comments:

Dim Benihana said...

wah bestnya, kan ri2 suruh beli 2, ada tak??

cik3zza said...

xblh la. sbb xblh trade in, so xjdla nk bli 1 utk danial. dh plihkan yg cntik utk danial dh ari tu. xde rezeki la nmpknye. lalalalaa...