Wednesday, February 16, 2011

Home Alone


Bila sorang2 kat rumah tu la jadinya. Sebenarnya masa ni dah pukul 2.30 pagi. Sibuk nak try buat hantaran pulak. Nak tengok pe lagi barang2 yang kurang. Angkut sekali 2 box barang keluar. Masa ni gak la nak buat list barang2 yang nak dibeli. Sambil2 tu mata tetap nak tengok tv. Dan sambil2 tu nak online jugak. Tapi kejap2 kang dengar lagu. Pastu melalak buat konsert pagi2 buta. 

Port depan tv dah penuh. Ni dok jauh2 pun bukan sebab sibuk nak cari port nak duduk ke nak cari position nak amik gambar ke. Bukan. Tapi sebenarnya masa ni tengah gigih bakar cookies. Angkut je oven letak kat ruang tamu terus. Senang keje. Penuh 1 ruang tamu 425 dengan barang2. Hahahahaaaa.. Tau kat budak 425 ni, mesti dorang geleng2 kepala. Semua benda pun nak buat dalam 1 masa. Pukul 4 pagi baru siap semua keje. Terus cepat2 mandi dan tido. Phewww.. Super tired..

7 comments:

Dim Benihana said...

gila la dasat...bersepah abis

cik3zza said...

hahahaa... bosan sorg2.. 2 yg sengaje sepah2kan rmh..

MASYA said...

patut malam tadi tido gatal2 sket badan...upenye budak ni wat keje yer!!!

cik3zza said...

gagagaa... kantoiii..

~@mOi ~~ said...

ai eza.. bila tarikhnya.. jgn lupa jempott ek.. huhuhu.. kenal lagi tak? liza BTN

cik3zza said...

waaaa... xsngke jmpe kt sni. tggu ehhh.. nnt eza bg kad

~@mOi ~~ said...

oraitt.. senang2x jengukks la blog kta yg tah paper tuh... hehehe