Wednesday, August 10, 2011

Jatuh Cinta Lagi!!!

Jatuh cinta pandang pertama!!! Sejak dah jatuh cinta ni, hari-hari dok usha-usha dia. Macam orang lain bercinta, tak dapat tengok orang, dapat tengok bumbung rumah dia pun jadi la.. Sah la sasau dan angau tu. Parah betul.


FH dah bagi green lite. Ni yang buat makin angau kat Lumix GF3 ni. Lagi-lagi yang kaler merah hitam tu. Fuhhh... Mengancam habis. Eiiii.. Geram je. Macam nak gi angkat satu hari ni jugak je.

yang pink ni pun menggoda

Tapiiii kann... Hukhukkk.. i'm looking for waterproof compact camera. Baru la boleh bawak camera sambil main-main air. Sebab dslr and compact camera yang kami ada sekarang ni bukan type waterproof. Nampaknya Lumix GF3 ni bukan keperluan. Dah jatuh pada kategori kehendak nafsu semata je. Kene pikir sampai masak ranum la nampaknya sebelum muktamad nak pegi beli. Patah la hati~~~ **meratapi..

4 comments:

Miss Sunshine said...

kalau compact olympus bukan water proof jugak ke?

cik3zza said...

miss sunshine,
yup... compact camera olympus de gak yg waterproof

LidaRahim said...

akak pon rasa nak rembat yg ni ganti ngan GF1 yg hilang ritu.. tp abg jijib bg bunus sengah bln jer.. tak cukup dowh huwaaaaaaaaaaa

cik3zza said...

LidaRahim,
kak ida punye setengah bulan bnyk gak kot berbanding dgn ezza punye setengah bulan.. tp syukur gak la dia nk bagi dr nan hado..