Tuesday, February 23, 2010

rindu atau teringat

baru perasan.. title entry aku banyak yang bermula dengan huruf 's'. kebetulan je sume tu. ni bukan entry nak cite pasal huruf S petah lagi nak cite pasal bekas kekasih aku yang bernama S. hohhh.. cukup2..

sebenarnya nak cite pasal wajah baru blog aku. akhirnye setelah gigih membuat tutorial dari hari tu, dan ini la hasilnya. walaupun biase je. tp ok la bagi aku yang baru nak berjinak2 ni kan. at least de gak la perubahan dari yang putih lagi suci tu kepada yang de hari ni. tu pun hasil tunjuk ajar banyak orang.

masalahnye sekarang ni aku rindu gile la pulak dekat template yang dulu tu. walaupun dia putih suci je, tp aku rase lagi senang. its look so simple but nice. aku lebih suke kat bende2 yang simple je. lagipun agaknye aku dah biase dengan yang lame tu kot. nampaknye aku kene la biase2kan dengan yang baru ni pulak. huhuuu..

2 comments:

fathullahHAKIM said...

tukar blikla.hehehe,tp cari template lain plk.huhu

apex said...

ni aku nk ko ajar wat nuffnang la plak...
hehe...