Tuesday, March 29, 2011

Tiada Bulan Lagi

WehooooOOoo.. no more moon.. Malam ku gulap gulita.. wekkk.. Ngarut. Dah lama kot tak jenguk blog sendiri. Sebab ngeri. Rasa macam banyak bende tak buat lagi. Tapi tetap de masa layan angry bird tiap2 hari. Kang kalau bengang tak menang2, layan pulak cut the rope.. pastu feeling2 pilot sibuk bawak kapatebang tapi asik terhempas. Dah tebakor kang tukar main pancing2 ikan pulak. Tak dapat2 ikan, main puzzle pulak. Tu je la kejenye tiap2 hari lepas balik keje sampai la tido. Kalau dah hadap game, memang lupa daratan betul.

Nasib baik FH tak amik dan delete sume game2 tu. Tunggu la dia over amukan nanti. Bukan kata game, semua sekali dia delete kang. Huhuuu.. nangesss..

Tadi beranikan diri jenguk blog sendiri. Ehemmm.. hukhukkk.. Rasa macam tercekik milo. Dah takde bulan kat wedding tickers tu. Tinggal lagi 2 minggu 3 hari. Horeeeyyyyy.. Saya barjaya men'chillex' kan diri sendiri sampai lupe daratan masa dah semakin singkat.. Syabas ezza.. syabasss.. ~~oh bulan jangan layan diriku lagi pabila, air mata membasahi pipi...~~~

3 comments:

axelida said...

chillex r.. janji bawak ic masa akad nikah tu... everything is done! yg len2 kalau tak lengkap tu adat r hehe

Dim Benihana said...

wah hari semakin tiba, semoga berbahagia..

~@mOi ~~ said...

kad ezza dah smpai! tima kacih... insyallah takde paper ktaorg pegi nt! caiyookk! tak lama dah tuh...