Friday, March 18, 2011

Turun 5 Kaliii..!!!


Ohoooo.. rindunya kat cekgu ben. Lama gila tak jumpa. Cekgu ben, maafkan anak muridmu sebab lepas habis kelas bulan 8 tahun lepas, sampai la sekarang ni, kami telah ingkar arahan cekgu ben. Woiii.. dah lama tak turun pool. Habisla hilang semua skill cekgu ben ajar dulu. Ni kalau sekali turun, mesti kene rotan vontot sebab tenggelam timbul je. Entry kelas renang pun sampai sekarang ni pending tanpa de penutup.

Ni semua gara-gara bajet nak jaga kulit la ni sampai tak nak pegi renang-renang lagi. Maklum jela. Takut sunburn masa sanding. Tapi tahukah anda, sebab nak jaga kulit muka punya pasal, sekarang ni badan sudah rasa tak fit. Pewott macam mooncet gelebeh-gelebeh. Lengan lembik2. Padahal berat tetap maintain. Kurus, tapi tak fit. Tak sukeeee!!! Habisla tak gojes masa sanding nanti. Gulppp!!! Paling tak best, bukan je badan tak fit, tapi sekarang dah macam cepat mengah. Semput ke pe ni. Susah je nak nafas. Kalau dalam pool, cekgu ben jerit je.. TURUN 5 KALI!!! Blupp..bbllooopp.. bloopp.. bubbling la korang dalam tu bagi hilang mengah. Taraaa!! Terus ok pastu.. Ni agak-agak entah ingat lagi ke tak nak buat bubbling. Melampau punya pelupa kan. Tapi takat breaststroke dengan free style tu dah master kot. Wahhh!! Riak pulak. Not gud..not gud..

Teman-teman seperjuangan, jomla kita pergi renang-renang lagi. I dah usha pool kat pusat maritim tu. Tapi tengok dari luar je la pun.. :p Yang ni confirm tak sunburn. Uols renang-renang la sampai kembang kecut badan. Yomm laaa.. Yomm la.. Sebelum i kawen ni. Kasi badan fit sikit. Tapi bile la ehhh.. Beli swimsuit baru dulu jom!! Agagaggaa..

3 comments:

Atia Adina said...

lama x masuk sini...da nak kawen eh...wa bestnye..tahniah ye

Dim Benihana said...

memang cept mengah pun, br naik tangga tgkt 4, dh xleh nk ckp lelok..keke

anti legging said...

Youre DAMN BULLSHIT !!!!!