Wednesday, December 15, 2010

Kepuasan Berganda!!

Pheeewww... Akhirnya kami jumpe gak pe yang dicari. Tu pun setelah meng'gugel' jalan ke The Grato dan setelah berputar2 macam gasing kat bangi perdana malam sebelumnya. Cakap banyak pun tak guna kan. Sebab kepuasan berganda tu hanya dapat dilihat melalui ekspresi muka mereka2 yang menikmati makanan penuh kenikmatan, kelazatan dan kepuasan. Super yummyyy..

Let the pics tell de whole story..

dua budak debab yang kelaparan

chicken carbonara sudah sampai




chicken carbonara + lamb chop with pasta + sosej oleo
.
.
.
.
.

tingggg... sume pinggan licin

lazat sehingga menjilat garfu.. hahahaaa..

Ni gambar depan kedai
The Grato ni bukan la kedai makan yang besar. Cuma warung tepi jalan kat bawah pokok yang ala2 sempoi tapi makanan memang tahap super duper terbaik. Dahla sedap. Murah pulak tu. Sampai rasa nak order sume bende. Total untuk makan 3orang malam tu hanya lah RM25 saje. Murahkan?? Pegi la terjah kat seksyen 3, Bangi Perdana.

Ni sume gara2 tergoda dengan entry kak jemah la ni. Baik punye kak jemah promote the grato ni. Harusla saya tergoda pastu bising2 cakap nak try terjah. Dahla memang tengah teringin gila nak makan chicken carbonara. Memang terbaik la. Thanks kak jemah. Kalau kak jemah jadi hos JJCM haruslah saya semakin gemuk pasni.. Huhuuuu..

2 comments:

yantie said...

giler murah!! 3 org 25 hengget jew??

cik3zza said...

murah kan?? serius xtipu.. 3menu di atas + air laici 2 + milo ais 1.. total rm25 sajeee..