Wednesday, December 22, 2010

Happy Birthday



For the one
I love more than myself…

For the one
Who is my life

For the one
Who has filled me with new passion.

Happy Birthday Sweetheart!

Hari ni bezday FH yang ke 25. Mungkin juga bezday yang terakhir sebagai 'bujang'.. Insyaallah. Belum sempat lagi nak celebrate. Nanti kita kuar ramai2 dengan budak2 425 pegi makan je la ehhh.. Wish pun dah lambat. Pagi tadi baru sempat wish. Sebab malam tadi mengantok gila tak tahan nak countdown tunggu detik 12malam. Dah berapa kali bezday FH pun macam tu jugak. Tidur tak sedar diri sampai lambat wish. Hikhikkkk.. Nasib baik tak sentap.

Hadiah pun belum de. Tak tau nak belikan pe. Kalau tanya dia, confirm tunjuk yang kat kedai nikon tu je. Mana mampu. Padankan muka. Sape suruh jual hari tu. Hahaaaa.. Gelak kejam kat bezday boy. Happy bezday Fathullah Hakim. Semoga panjang umur dan di murahkan rezeki. Semoga kebahagiaan sentiasa berada bersama. Pasni tak boleh sentiasa jadi kanak2 riang. Awak tu dah tua. Matang sikit ehhh.. :p

This is my just my little way of saying
HAPPY BIRTHDAY
May be later I can show you
How I say “I Love You”... :)

3 comments:

Dim Benihana said...

FH...!!!
Hepy besday....

MASYA said...

wewewew...grato ka...apa ka??

cik3zza said...

danial : meh pass hdiah kt ezza :p

masya : takde hal.. nk mkn seafood carbonara pulak. uuuu~~~ lapar suda~~