Friday, January 14, 2011

Apa??? 92 Hari Lagi..!!!

Banyak kali nak update.. Tapi asyik tak terupdate jugak lagi. BW pun dah jarang2. Sory ehh.. Kenapa entah selalu takde masa. Jeles dengan korang sebab selalu berjaya curi masa update walaupun busy. Syabas!! Nanti saya buat kunjungan kat blog korang. Ok?? Tapi macam biasa la. Jarang tinggal jejak. Pemalu konon.. Pang!!

Ni konon nak update ringkas2 je. Kat ofis maaa.. Mana boleh suka2 update blog.. *ecehhh.. macamkan baik je selama ni*..

Tadikan, tibe2 rasa nak betulkan wedding ticker tu kejap. Yela.. Hari tu kan buat tarikh lain. Pastu bila dah ubah tarikh kahwin, ticker tu tak ubah2 pun. So selalu pun feeling chillex sebab tengok lambat lagi nak kahwin. Tapi bila dah betulkan tadi.. hurmmm.. hukhukkk..nanges~~ Tu yang terus rasa nak update blog nak buat luahan hati dan perasaan. Lagipun danial dah marah blog bersawang..*tibe2 petik nama danial*

Nampakkan yang baru tu.. Lagi 3bulan 1hari je tinggal. Maksudnya.. lagi 92hari jela kan nak buat persiapan. Tu belum campur tolak hari bekerja, hari malas, hari takde mood, hari tak sihat.. Tu semua kene amik kira. Owhhh.. banyak lagi bende nak buat. Pastu lagi de hati request kat ayah nak buat landskap kat rumah. Saje je nak menambahkan keje kan. Tiba2 rasa nak balik kampung cakap kat mak... 'tambah lagi 1bulan boleh tak??' Huuwwaaa... Memang tak la kan. Jangan cari pasal la wehhh...

K la.. Tak nak bebel banyak2. Nak bukak checklist tengok pe lagi yang belum setel.

1 comment:

Dim Benihana said...

wah kemain sibuk lg dia kan,
danial xmarah la, tanya je la...keke