Wednesday, April 16, 2014

Hannah is Turning 2

Salam.  Today is hannah's 2nd birthday. MasyaAllah.. Time flies really fast. My baby girl is already two years old. Tahun lepas mumy dengan ayah gigih baking rainbow cake on your 1st birthday. Tapi hannah tengok je mumy dengan ayah makan kek tu. Kamu belum boleh makan kek. Sory sayang. Tahun lepas jugak mumy dengan ayah amik cuti, bawak hannah jalan-jalan kat taman. Tahun lepas jugak mumy dan ayah buat hannah 1st birthday party panggil kawan-kawan mumy dan ayah datang rumah. Ayah masak main menu, mumy buat rainbow cake sekali lagi. 

kita potong kek bertiga je malam birthday hannah


birthday girl termenung kat taman

Untuk tahun ni, no baking cake, no birthday party. Mumy dengan ayah bawak awak mandi laut puas-puas. Harap awak suka. Awak kan suka mandi kolam, mandi laut, berendam, main air dan segala mala yang berkaitan air. Ni penangan mumy snorkeling masa awak 3bulan++ dalam perut mumy dulu ke apa mumy pun tak tahu lah. 

Iffa Hannah, kamu semakin pandai mengeksperasikan perasaan kamu. Kamu anak yang tersangat pemalu. Kamu anak yang mudah tersentuh. Kamu anak yang tersangat manja. Mumy tak pelik kalau kamu lambat mesra dengan stranger. Mumy tak pelik kalau kamu tak nak bercakap dengan orang lain walhal kamu seorang anak yang tersangat banyak berkata-kata. Mumy tak pelik. Sebab itulah diri mumy sebenarnya. Kamu sangat klon mumy sekarang ni. Tak mengapa hannah. Kamu masih punya banyak waktu. Take your time sayang. Moga kamu dapat membina keyakinan diri satu masa nanti. 

Anakku iffa hannah yang cantik, membesarlah kamu menjadi anak yang disenangi, anak yang solehah, anak yang berjaya di dunia dan di akhirat. Mumy dan ayah sayang hannah! 

Hannah 1st birthday party

No matter how many birthdays come and go, you'll always be my little girl.

1 comment:

rEizWaNie said...

happy bezday hannah . be good girl ok . suh mummy & ayah bg hannah adik cepat2 .. hikhikkk